top of page
AOR08317_edited.jpg

Hej

Välkommen till Lindholm Doveson Psykologi AB. Vi är en berättelse om möten. Möten, i ett terapirum fullt av längtan och berättelser – vid vår psykoterapeutiska samtalsmottagning i Nyköping. Möten, genom  existentiell vägledning för en ökad känsla av frihet och med kraft att på allvar förändra livet – i Tolvstegspsykologi©. Möten, genom en unik kombination av resultatinriktad psykologisk ledarcoaching med potential att hjälpa dig som ledare, chef eller entreprenör att nå dina mål, öka ditt välmående, din känsla av frihet och företagets omsättning på ett sätt som kommer vara livsförändrande inte bara för dig utan för de människor som står dig nära.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Våra verksamheter

color1-white_logo_transparent_background.png

Lindholm Doveson Psykologi AB

Verksamhet: Moderbolag.

Resultatinriktad psykologisk ledaroaching.

Målgrupp: Chefer, ledare och entreprenörer med företag som omsätter > 5 MKR.

logo02beskurenfyrkant.PNG

Tolvstegspsykologi©

Verksamhet: Existentiell vägledning. Ett års livsförändrande program. Onlinekurs med eller utan personlig vägledning. Inspirationsföreläsningar. Verksamheten utgår från boken Konsten att bli fri – psykologens guide till De tolv stegen.

Målgrupp: Privatpersoner som vill göra en omfattande livsförändring.

transp logga.svg.png

Psykoterapeutisk samtalsmottagning i Nyköping

Verksamhet: Privat hälso- och sjukvårdsmottagning med specialistpsykologisk, psykoterapeutisk och vuxenpsykiatrisk kompetens samt KBT-terapeut.

Målgrupp: Privatpersoner som söker samtalsbehandling för olika former av psykisk ohälsa. Företagshälsovård.

Vår historia

Lindholm Doveson Psykologi AB erbjuder verktyg till verklig förändring. Vi tar lika mycket hänsyn till relation som prestation och utgår från människan som en tänkande, kännande och handlande varelse. Oavsett om du nått din personliga botten och är villig att släppa taget om dina destruktiva beteendemönster eller om du är en ledare, chef eller entreprenör som är på väg att jobba ihjäl dig och har tappat kontakten med din kreativitet och dina visioner så har vi verktygen och erfarenheten som genom mötet med dig bär en inneboende kraft, en kraft med potential att skapa varaktig och meningsfull förändring.

Lindholm Doveson Psykologi AB tog sin början när Håkan Lindholm Doveson startade en liten psykoterapeutisk samtalsmottagning i Nyköping. Den är nu Nyköpings enda privata hälso- och sjukvårdsmottagning som erbjuder specialistpsykolog, KBT-terapeut och vuxenpsykiatrisk läkarkompetens. Verksamheten har sedan utvecklats för att också innefatta Tolvstegspsykologi© som erbjuder existentiell vägledning utifrån Håkans bok Konsten att bli fri – Psykologens guide till De tolv stegen.

 

Lindholm Doveson Psykologi AB inrymmer allt detta men den huvudsakliga verksamheten är resultatinriktad psykologisk ledarcoaching för ledare, chefer och entreprenörer som vill ha resultat. Håkan har femton års erfarenhet av professionella samtal med fokus på förändring och är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi. Den psykologiska kompetensen gör att han i varje coachande situation kan anlägga ett psykoterapeutiskt perspektiv och hitta psykologiska förklaringar och lösningar till utmaningar där andra ledarcoacher kanske skulle köra fast.

bottom of page